Kariera

Zakład Przetwórstwa Owocowo - Warzywnego
w Środzie Wlkp. Sp. z o.o.

Zakład Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego Sp. z o.o. w Środzie Wlkp. poszukuje osoby na stanowisko:

Koordynator działu gastronomicznego

Do zadań osoby zatrudnionej na powyższym stanowisku należeć będzie:
-opracowywanie i nadzór nad realizacją polityki sprzedaży w kanale HoReCa,
-realizacja zamówień towarów na użytek działu HoReCa,
-rozwój sprzedaży poprzez współpracę z kluczowymi klientami,
-udział w budowaniu zespołu handlowego,
-dbanie o poziom wskaźników dotyczących efektywności prowadzonych działań,
-kreowanie działań marketingowo - promocyjnych wspierających sprzedaż oraz monitorowanie rynku i działań konkurencji.

Od Kandydatów oczekujemy:
-wykształcenia wyższego,
-min. 2 - letniego doświadczenia w sprzedaży,
-doświadczenia w budowaniu i zarządzaniu zespołem handlowym,
-umiejętności komunikacyjnych, asertywności,
-dyspozycyjności,
-praktycznych umiejętności w zakresie analizy wyników sprzedaży,
-orientacji na cel i zaangażowania oraz dobrej organizacji pracy,
-prawa jazdy kat. B
-mile jest widziana również dobra znajomość języka angielskiego.



Dokumenty aplikacyjne (CV) prosimy przesyłać na adres maila: sekretariat@zpow.com.pl z dopiskiem Koordynator działu HoReCa lub osobiście (Kijewo 39, 63-000 Środa Wlkp.) Prosimy o dodanie klauzuli dotyczącej przetwarzania danych osobowych.

Pliki do pobrania