Jest to super dodatek do posiłków. Mieszanka warzyw bogatych w prowitaminy witaminy A i D, źródło wapnia, magnezu i potasu
Zawiera wiele witamin, szczególnie A, z grupy B, PP i C.
Smaczne owoce jagodowe mają więcej witaminy C niż cytryna i grejpfrut.
Warzywa będące podstawą każdej zupy i wielu innych dań.
Posiada wysoką zawartość karotenu, korzystnie wpływającego na nasz wzrok.
Nasza mieszanka jarzynowa pozwoli Ci każdego dnia przygotować błyskawicznie sałatkę lub zupę jarzynową.
Brokuły to cenne źródło witaminy C.
To kompozycja trzech warzyw: różyczki brokułu, różyczki kalafiora, marchew plastry.
Kalafior jest bogaty w witaminy: A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, C, E, K, składniki mineralne: potas, magnez, sód, żelazo, mangan, wapń, fosfor, cynk, miedź, fluor, jod, chlor.